vacatures

 

Solliciteren in onze scholengroep

Gezocht: gemotiveerde m/v voor een boeiende job in het onderwijs…

Dat het onderwijs een belangrijke taak heeft binnen onze samenleving hoeft geen betoog. Onze jongeren opleiden en vormen tot zelfstandige, kritische en gemotiveerde burgers, dat is waar wij elke dag opnieuw voor gaan. Stap jij mee in ons team?

 

10215279-slimme-groep-student-kinderen-op-school-klas-verhogen-hand

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap organiseert neutraal en actief pluralistisch onderwijs.
Het basisonderwijs is de eerste fase in de schoolloopbaan van de kinderen. Het omvat het kleuteronderwijs en het lager onderwijs.
Soms is de kleuterafdeling gevestigd op een aparte locatie (vestigingsplaats). Meestal is er een aparte kleuterspeelplaats, zodat de allerjongsten zich in alle rust kunnen ontspannen.

Kwaliteit is ons motto.  Naast degelijk onderwijs hebben wij ook aandacht voor de andere facetten van de persoonlijkheidsontwikkeling. Het aanleren van sociale vaardigheden en omgaan met diversiteit zijn voor ons even belangrijk als het bijbrengen van schoolse kennis.

Het GO! wil kinderen opvoeden tot vrije en mondige mensen die stevig in hun schoenen staan in de samenleving van morgen. Deze taak willen we ten volle opnemen, samen met de ouders.  Immers, samen staan we sterk!

 Posted by at 2:58 pm
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus