Secundair onderwijs

 

Je bereidt je leerlingen voor  op het leven na 18 jaar. Een wereld met heel wat interessante uitdagingen. Je zal veel keuzes moeten maken en soms moeilijke beslissingen moeten nemen. Maar zo worden onze jongeren nu eenmaal rijp en volwassen.

Je begeleidt je leerlingen in hun leerproces, bij het verder ontdekken en ontwikkelen van hun persoonlijkheid en bij hun studiekeuze. In de 1e graad is het vrij eenvoudig: de jongeren gaan naar het 1e leerjaar A of B, afhankelijk van het advies van de klassenraad in het basisonderwijs.

Maar vanaf de 2e graad wordt het spannender. Wat zal het worden: algemeen vormend, technisch, kunst- of beroepsonderwijs? En welke studierichting kiezen ze dan? Een team van deskundigen staat alvast klaar om ze wegwijs te maken in de ruime waaier aan mogelijkheden. En daarbij wordt rekening gehouden met hun persoonlijkheid, hun interesses en ambities.

Gaandeweg zullen ze ontdekken wat ze na hun secundaire studies willen en kunnen doen: verder studeren of in de bedrijfswereld stappen. Ook daarbij worden  ze door jou op school begeleid.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende en uitdagende job ? Aarzel dan niet en stuur dan vandaag  je kandidatuur op.


jongeren


 Posted by at 2:38 pm
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus